Seminee - Cosuri de fum - Sobe prin Seminee Radu Grup

Va stam la dispozitie:

0752 245 032

SEMINEE RADU este o companie tanara si dinamica ce activeaza pe piata romaneasca de 10 ani, dovedind experienta in domeniul cosurilor de fum .


Un cos de fum este una dintre cele mai importante elemente a instalatiei de incalzire din locuinta dumneavoastra. Cosul de fum joaca un rol foarte important: evacueaza gazele produse de arderea combustibilului, si o face in conditii de maxima siguranta.


Anul 2000 marcheaza intrarea pe piata din Romania a cosdefum.ro, care furnizeaza cosuri de fum ceramice care va vin in ajutor atunci cand aveti nevoie de evacuarea gazelor din locuinta.


Cosurile de fum Schiedel sunt prezente pe piata Europeana de peste 50 de ani, si, spre deosebire de alte modele, au un gabarit si greutate redusa.


Alte facilitati de care va puteti bucura atunci cand comandat un cos de fum marca Schiedel:


✓ Garantie 30 de ani!
✓ Pierdere de caldura minima datorita peretelui dublu cu strat de aer
✓ Acizii nu fac fata! Asta inseamna ca un cos de fum Schiedel nu sufera de pe urma inghetului sau arderii (condensul coroziv).
✓ Cosurile de fum Schiedel vine cu protectie impotriva apei, vapori si gazele arse.
✓ Are o componenta foarte simpla, ceea ce il face foarte usor de montat
✓ Un cos de fum Schiedel poate fi montat in interiorul cladirii, sau exterior.

De asemenea, orice cos de fum Schiedel se bucura de omologari internationale TUV si CE, ISO9000 iar din punct de vedere technico-economic este cel mai competitiv produs pe piata din Romania.