Seminee - Cosuri de fum complete - Sobe prin Seminee Radu Grup

Va stam la dispozitie:

0752 245 032
office@semineeradu.roIntrebari frecvente


Unde imi montez semineul ?
Aveti foarte multe optiuni atunci cand va ganditi sa cumparati un semineu. Va putem pune la dispozitie seminee fara aerisire, sau cu aerisire directa, insa totul depinde de ceea ce doriti sa obtineti de la un semineu.

Poate ca doriti sa va incepeti ziua privind flacarile unui semineu in baia principala a casei dumneavoastra, sau poate ca doriti sa instalati unul pe peretele interior al bucatariei dumneavoastra. Daca casa dumneavoastra nu are un cos de fum, va puteti indrepta atentia catre un semineu pe gaz sau electric. Aceste seminee pot fi instalate oriunde.

Cat doriti sa cheltuiti pe un semineu ?
Un semineu electric, de dimensiuni reduse, este foarte accesibil. Insa, daca doriti ca semineul sa fie piesa de rezistenta din casa dumneavoastra, costurile pot fi mai ridicate, mai ales daca optati pentru un semineu care are nevoie si de un cos de fum.

Doriti ca semineul dumneavoastra sa imbunatateasca design-ul casei, sa incalzeasca incaperea, sau ambele ?
Va putem furniza seminee pe gaz sau electrice care ofera un foc incredibil de realist. Daca asta este tot ceea ce va doriti, atunci alegerea este foarte simpla. Insa, daca doriti ca semineul sa incalzeasca incaperea in care este instalat, atunci alegerea dumneavoastra devine mai complicata.
In acest caz trebuie sa va indreptati atentia spre seminee care folosesc gaz sau lemn ca sursa de combustibil.
Cat doriti sa cheltuiti pe combustibil ?
Costurile asociate cu un semineu nu se termina dupa ce acesta este montat in locuinta dumneavoastra. Veti continua sa aveti cheltuieli de intretinere si, desigur, pentru combustibil, iar dumneavoastra trebuie sa luati in considerare si aceste aspecte.

Semineul pe care il cumparati trebuie sa fie alimentat de un combustibil pe care vi-l permiteti si pe care il puteti procura usor. Semineele comercializate de noi au ca sursa de combustibil gaz, lemn, electricitate, sau bio combustibil.

Se potriveste semineul cu aspectul casei ?
Un semineu cu un look modern nu ar arata prea bine intr-o casa decorata in stil clasic. Trebuie sa aveti in considerare aspectul casei dumneavoastra, pe interior si exterior, atunci cand faceti o alegere. In orice caz, la noi veti gasi cu siguranta un model care sa se potriveasca cu decorul casei dumneavoastra.

Ce inseamna un semineu electric ?
Un semineu electric este un semineu care functioneaza doar cu electricitate. Acest semineu nu produce foc adevarat, insa poate reproduce flacarile unui foc, si o face intr-un mod foarte realist.

Care este diferenta dintre un semineu cu aerisire si un semineu fara aerisire ?
Un semineu cu aerisire directa este un semineu al carei sursa de combustibil este gazul ( propan sau gazul natural ). Aerul ajunge din exterior in focarul de ardere printr-o conducta. Asta inseamna ca semineul nu are nevoie de aer din interiorul incaperii pentru ardere. Semineul cu aerisire directa include o usa din sticla care ermetizeaza focarul. Un semineu fara aerisire nu are nevoie de aer deoarece focul este produs de gaz. Si aceste seminee includ o usa de sticla pentru a ermetiza focarul.

Cata caldura poate emana un semineu ?
Un semineu pe gaz poate sa produca mai multa caldura decat un semineu pe lemn si este destul de eficient daca incaparea nu este prea mare.
Semineele pe lemn pot sa emane caldura astfel incat sa incalzeasca eficient o incapere medie, insa acest lucru depinde si de tipul lemnului pe care il ardeti ( lemnul de stejar arde cel mai bine ).

Ce este un semineu bio ?
Un semineu bio este acel semineu care functioneaza cu bio-combustibil ca sursa de combustibil. De obicei acest combustibil este etanolul.

Un semineu bio are o constructie foarte simpla, din moment ce nu are nevoie de horn, aerisire sau o instalatie prea complicata.
Spre deosebire de semineele pe lemn, un seminei bio nu emite fum atunci cand se produce foc.
Avand in vedere ca flacara este curata, nu veti avea de furca nici cu cenusa, ceea ce inseamna ca nu veti pierde timp curatandu-l.

Cat timp dureaza flacara produsa de semineul bio ?
In mod normal, un litru de bio-combustibil ofera foc timp de 3 ore, insa depinde de nivelul pe care dumneavoastra in reglati.

Ce este bio-combustibilul ?
Bio combustibilul este in lichid inflamabil ( bio-etanol ), un fel de alcool care este produs din fermentatia zaharurilor care provin din produse precum grau ?i cartofi. Bio combustibilul ofera o flacara curata, fara fum.

Care sunt emisiile produse de semineele bio ?
Rezultatul combustiei bio-combustibilului este apa, abur si dioxid de carbon, insa emisiile de CO2 sunt neglijabile.

Bio-combustibilul are miros ?
Bio-etanolul contine anumite substante. Atunci cand porniti focul pentru prima oara, exista sansa sa simtiti mirosuri usoare, insa acestea vor disparea intr-un timp foarte scurt.